Contact

U vindt hier een overzicht van belangrijke telefoonnummers en adressen voor jeugdhulp in Zuid-Holland Zuid.

Naam
Ordenen op

Iedere cliënt die vragen, klachten en/of problemen heeft over jeugdhulp, kan ondersteuning vragen van een vertrouwenspersoon. Hiervoor kunt u contact opnemen met het AKJ. Dit is een onafhankelijke organisatie van vertrouwenswerk. Jongeren, (pleeg)kinderen, (pleeg- en groot)ouders en verzorgers kunnen gratis een beroep op het vertrouwenswerk doen.

Het AKJ geeft u informatie en helpt u problemen en klachten op te lossen. Een vertrouwenspersoon staat náást u. Het uitgangspunt is dat u en de jeugdhulporganisatie er samen uitkomen. Als dat niet lukt, dan kunt u uw onvrede kenbaar maken aan de klachtencommissie (en zo nodig in vervolg daarop aan de bezwaarcommissie) van de jeugdhulporganisatie.

Ook daarbij kan de vertrouwenspersoon u ondersteunen. Vertrouwenspersonen zijn bereikbaar via: 088 - 555 1000
via een mail naar: info@akj.nl of via het contactformulier op de website www.akj.nl en chatten via de website www.akj.nl door te klikken op het chat logo.

Jeugdigen die in een jeugdhulpinstelling wonen en/of behandeld worden, krijgen regelmatig een vertrouwenspersoon op bezoek.


Er zijn geen bestanden gevonden in deze categorie

Contactformulier


Nieuws

Inschrijving 6e ronde contractperiode 2018-2020 geopend

De Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid (SO Jeugd) heeft in 2017 de inkoop van jeugdhulp en de inkoop van jeugdbescherming en jeugdreclassering voor de 17 gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid vormgegeven door middel van het "Open huis model'. Mocht u nog geen contract hebben met de SO Jeugd maar daarvoor wel graag in aanmerking komen dan kunt u vanaf heden weer inschrijven op de verschillende tenders via Negometrix. Voor aanvullende informatie, zie de eerdere nieuwsberichten op https://www.jeugdzhz.nl/informatie-voor-zorgaanbieders.html. De inschrijving voor deze 6e ronde sluit op 1 maart 2019. Lees meer

Wijzigingen per 1 april 2019

Er is vandaag een mail naar alle gecontracteerde zorgaanbieders gestuurd over de wijzigingen die worden aangebracht in de overeenkomsten inkoop 2018-2020. De wijzigingen gaan in per 1 april 2019. Ga op de website naar https://www.jeugdzhz.nl/informatie-voor-zorgaanbieders.html voor meer informatie. Lees meer

Gemeenten